Dreptate doar pentru căței

Fanii lui Dinamo țin la propriile buzunare - fără petarde!
Când era vorba de banii lui Negoiță, nu contau amenzile. Când e vorba de banii lor… Ipocrizie decentă.

Cel mai serios lucru comic citit zilele astea reprezintă apelul PCH către suporteri dinamoviști: nu mai aruncați cu petarde în teren că din banii noștri se plătesc amenzile!

[…] Intelegem entuziasmul si nici macar nu-l condamnam, dar trebuie sa fim rationali, cel putin asta ne cere situatia financiara.
NU MAI ARUNCAȚI CU PETARDE ÎN TEREN! Riscul este prea mare, iar bugetul prea mic pentru a ne permite acest lux.[…]

Apelul în sine este serios pentru că arată o preocupare concretă pentru soarta financiară a clubului.

Este o altă poziție deșteaptă dintr-un șir cu impact și mai mare – ex. intarea în insolvență, care echivalează cu păcălirea jucătorilor, dar cu șansa de-a salva clubul.

Sau, recent, procesul de eliminare a angajaților inutili care căpușau clubul.

În schimb, cum să nu te pufnească râsul când te gândești că banii dulăului-acționar Negoiță sau ai celor de dinaintea lui puteau fi irosiți fără probleme pe astfel de amenzi.

Atunci, nu existau apeluri de astea, Negoiță merita să plătească pentru că, se știe, patronii din fotbalul nostru sunt un fel de dușmani ai clubului iar ideea c-ar putea face vreun profit e o chestie de nesuportat pentru mulți suporteri.

În fine, măcar aici este vorba exclusiv de bani privați, indiferent dacă vin de la suporterii din DDB sau veniturile clasice ale clubului.

Asta spre deosebire de banii cu care CSA Steaua va plăti eventuale amenzi ca urmare a comportamentului fanilor săi la meciul cu Csikszereda.

În cazul acesta, vom plăti cu toții, indiferent că ne place sau nu, că vrem sau nu.